• Home
  • Nieuws
  • TapgAsten bij de Schop krijgt nieuwe uitbater

TapgAsten bij de Schop krijgt nieuwe uitbater

Op zondag 2 juni 2024 nemen de huidige uitbaters, Leon en Liesanne van sportcafé TapgAsten; in Sportcomplex De Schop, afscheid. Klanten zijn tussen 14.00 en 18.00 uur van harte welkom afscheid te nemen en kennis te maken met nieuwe uitbaatster Sandra Swinkels. 

Op zondag 2 juni 2024 nemen de huidige uitbaters, Leon en Liesanne van sportcafé TapgAsten; in Sportcomplex De Schop, afscheid. Hiermee maken zij plaats voor een nieuw avontuur in Griekenland. Klanten zijn tussen 14.00 en 18.00 uur van harte welkom afscheid te nemen en kennis te maken met nieuwe uitbaatster Sandra Swinkels.
 
Opvolging is gevonden in de 36-jarige Sandra Swinkels. Zij neemt het stokje over en is vanaf 3 juni 2024 te zien in en rondom het sportcafé. Sandra woont in Someren en heeft veel affiniteit met sport en de nodige ervaring in de horeca.
Zo speelde zij na haar jeugd bij SV Someren, voetbal in de Eredivisie Vrouwen en uiteindelijk ook in het Nederlands Elftal.

Eigen onderneming

In 2014 startte ze haar eigen onderneming in de sport om werkzaam te zijn als voetbal en keeperstrainer. Daarnaast was ze werkzaam binnen (prof)clubs; Helmond Sport, FC den Bosch, PSV en de KNVB. Ze werkte hard om uiteindelijk fulltime haar geld te verdienen als voetbaltrainer. De afgelopen 6 seizoenen werkte ze bij FC Eindhoven Vrouwen, vier seizoenen als hoofdtrainer en de laatste 2 seizoenen als Technisch/Algemeen manager.

Horeca

Twee jaar geleden kreeg ze de mogelijkheid om het sporthalbeheer en uitbaten van twee sportkantines in Eindhoven te gaan doen. Wat haar erg goed bevalt.
Leon en Liesanne kent ze al geruime tijd. Zo verzorgde ze in samenwerking met Tapgasten al enkele jaren kinderfeestjes in LED-voetbal en LaserGame.

Ontwikkelingen binnensportaccomodatie

Zoals bekend, is het traject voor een nieuwe/ vernieuwde sportaccommodatie in Asten in volle gang. Het is nog niet bekend hoe een en ander er gaat uitzien in de toekomst. In overleg met de gemeente, gaat Sandra aan de slag tot de huidige huurperiode afloopt. De vergunningsprocedure hiervoor loopt.

Op dezelfde voet

Sandra hoopt vaste en uiteraard ook nieuwe klanten snel te mogen begroeten in het sportcafé. Ze heeft veel zin om de leuke plek die Liesanne en Leon ervan hebben gemaakt en waar sporters gezellig in een huiselijke sfeer kunnen samenkomen, over te nemen. Hier gaat ze met een kleine eigen draai, vooralsnog op dezelfde voet, in dezelfde toegankelijke sfeer door.  

Afscheid

Uiteraard vertrekken Liesanne en Leon niet met de stille trom. Graag nodigen ze verenigingen en vaste klanten van harte uit voor een borrel op 2 juni 2024 tussen 14.00 en 18.00 uur in het sportcafé.