Werkzaamheden Heesakkerweg

De werkzaamheden aan de Heesakkerweg/Provincialeweg zijn gereed. Op de tekening (pdf, 4.201 kB)  leest u volgens welke planning de werkzaamheden zijn verricht. 

De rotonde is inmiddels aangelegd en de verbinding over de burg van en naar Asten / Someren is ook weer open. 

Toelichting op tekening planning en fasering

Het blauwe gedeelte betreft de aanleg van de rotonde op het kruispunt Heesakkerweg-Beatrixaan. Tijdens deze periode kan het doorgaan verkeer zijn weg blijven volgen. De aansluiting Beatrixlaan-Heesakkerweg is afgesloten. 11 maart t/m 10 mei 2019. Status: Toegankelijk.

Het gele deel betreft de werkzaamheden aan de betonweg in Someren, voor het deel tussen de Ter Hofstadlaan en de Witvrouwenbergweg. Doorgaand verkeer wordt omgeleid. 29 april t/m 10 mei 2019. Status: Toegankelijk.

Het groene deel is het meest ingrijpende gedeelte. Tijdens deze periode wordt er gewerkt tussen de Beatrixlaan in Asten en de Witvrouwenbergweg in Someren. Ook wordt er gewerkt aan de Noorderlijke parallelweg van de Heesakkerweg. 13 mei t/m 2 juni 2019. Status: Toegankelijk.

Het rode gedeelte betreft de Heesakkerweg vanaf de Beatrixlaan tot aan de Wilhelminastraat en vanaf de Wolfsberg tot aan de N279. Deze weggedeelte krijgen een nieuwe asfaltlaag.  De nieuwe rotonde bij de Beatrixlaan, en de rotonde bij de Wilhelminalaan, Wolfsberg en N279 zijn tijdens de werkzaamheden wel toegankelijk. Naar verwachting duren de werkzaamheden zo’n 3 weken. Status: Toegankelijk.