Werkzaamheden Heesakkerweg

Op 7 maart is er een inloopavond voor belangstellenden geweest waar verdere informatie te verkrijgen was over de fasering van het werk en de omleidingsroutes die worden ingesteld. De werkzaamheden aan de Heesakkerweg/Provincialeweg gaan 11 maart 2019 van start. Bijgaande tekening (pdf, 4.201 kB)  geeft de planning weer wanneer we verwachten dat de desbetreffende wegvakken zijn afgesloten.

Het blauwe gedeelte betreft de aanleg van de rotonde op het kruispunt Heesakkerweg-Beatrixaan. Tijdens deze periode kan het doorgaan verkeer zijn weg blijven volgen. De aansluiting Beatrixlaan-Heesakkerweg is afgesloten.
Het gele deel betreft de werkzaamheden aan de betonweg in Someren, voor het deel tussen de Ter Hofstadlaan en de Witvrouwenbergweg. Doorgaand verkeer wordt omgeleid.
Het groene deel is het meest ingrijpende gedeelte. Tijdens deze periode wordt er gewerkt tussen de Beatrixlaan in Asten en de Witvrouwenbergweg in Someren. Ook wordt er gewerkt aan de Noorderlijke parallelweg van de Heesakkerweg. De rijbaan tussen Asten en Someren wordt afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de A67.
Op het moment dat de werkzaamheden in het rode gedeelte aanvangen is de nieuwe rotonde opengesteld en kan er weer verkeer tussen Asten en Someren rijden. De route richting de N279 is afgesloten en wordt via de A67 omgeleid.


Banner Provincie Noord-Brabant: Dit project komt mede tot stand door een subsidie van Provincie Noord-Brabant