• Home
  • Nieuws
  • Donderdag 8 december 2022: Mantel–uit–Dag  

Donderdag 8 december 2022: Mantel–uit–Dag  

Op donderdag 8 december 2022 is er weer een Mantel-uit-dag. Tijdens deze creatieve middag in Centrum De Beiaard zijn mantelzorgers van harte welkom om aan de slag te gaan met een superleuke kerstversiering. 

Dus: bent u mantelzorger? Staat u altijd klaar voor een ander? Dan verdient u het om even vrijaf te hebben. Een paar zorgeloze uurtjes, ontspanning en plezier is zeker voor een mantelzorger hard nodig. Of verras een mantelzorger en neem de zorg enkele uurtjes over en bied haar of hem dit uitje aan.        

Programma

13.15 uur     Ontvangst met koffie en thee
13.30 uur     Creatieve middag
16.30 uur      Afsluiting

De eigen bijdrage voor deze middag inclusief koffie/ thee en materialen zoals verlichting is € 5,00. Breng zelf een snoeischaartje of mesje mee. Hebt u een lijmpistool? Neem ook deze dan mee. De werkgroep heeft er veel zin in en hoopt u weer te mogen begroeten. Locatie: Centrum De Beiaard, Past. De kleijnhof 22 in Asten.  

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 4 december 2022 bij mw. H. Nijssen-Smits van werkgroep Mantel-uit-dagen, via e-mail of tel. (0493) 694 221. 

Mantel-uit-dagen

De Mantel–uit-Dagen Asten vinden meerdere keren per jaar plaats en zijn voor mantelzorgers en staan in het teken van ontmoeting en ontspanning.  
Het aanbod is heel divers: een bezoek aan een bedrijf of museum, samen een film kijken, een creatieve middag of een wandelmiddag. Deelname is altijd volledig op eigen risico.

                                                                             
Denk eraan om het Mantelzorgcompliment aan te vragen vóór 1 december 2022.