• Home
  • Nieuws
  • Sociaal café Asten - Someren met thema: Vraagverlegenheid

Sociaal café Asten - Someren met thema: Vraagverlegenheid

Kom naar het sociaal café op donderdag 8 juni  a.s. van 16.00 – 17.30 uur in gemeenschapshuis de Vurherd, Offermansstraat 10 in Lierop. Het thema van dit sociaal café is Vraagverlegenheid: inwoners durven of kunnen zelf niet altijd om hulp vragen.

Het Sociaal Café is bedoeld voor alle vrijwilligers en beroepskrachten in zorg en welzijn in Asten en Someren en voor inwoners die een initiatief willen starten of zijn gestart. Het is gezellig, informatief en dé manier om je netwerk te vergroten. 

Sterk sociaal netwerk 

Het doel van een Sociaal Café is een sterk sociaal netwerk voor jong en oud. Tijdens het sociaal café kan men open met elkaar in gesprek. Ook is er de mogelijkheid om aan aanwezige deskundigen (vrijwillig en professioneel) vragen te stellen over diverse onderwerpen. Elke keer komt er een ander thema aan bod. Natuurlijk is het interessant om meer van een thema te weten, maar het sociaal café is vooral bedoeld om te ontmoeten, elkaar te zien en contacten te leggen. We wisselen ervaringen uit en bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

De zeepkist

Er staat wederom een zeepkist klaar. Op de zeepkist kunt u binnen één minuut een mooi voorbeeld delen over vraagverlegenheid of hoe je dat oplost. U mag ook iets vertellen over een mooi (burger)initiatief binnen wonen, zorg en welzijn. Graag ontvangen wij uw aanmelding als u hier gebruik van wilt maken via i.hurkens@oniswelzijn.nl.  

Vragen? 

Het Sociaal Café is gratis toegankelijk en u hoeft zich niet aan te melden. Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met i.hurkens@oniswelzijn.nl