• Home
  • Nieuws
  • Update - Nieuw gemeenschapshuis - Aannemer bekend, contracten getekend

Update - Nieuw gemeenschapshuis - Aannemer bekend, contracten getekend

De europese aanbesteding is afgerond. De aannemer en installatiebedrijven zijn bekend. Vrijdagochtend 6 augustus 2021 werden de contracten getekend. 
De firma's die aan de slag gaan met de bouw zijn: Moeskops’ bouwbedrijf B.V. uit Bergeijk en de firma’s Nikkelen Electrotechniek B.V. uit Groesbeek en de Gebroeders Janssen uit Beugen voor de elektrotechnische kant. 

Buiten de voorkeur aan de slag te willen gaan met lokale bedrijven, speelden bij de selectie uiteraard ook bepaalde eisen een rol, waaronder prijs, kwaliteit en beschikbaarheid. Dit heeft ons samengebracht met bovengenoemde bedrijven. 

Inrichting

Ook de binnenhuisarchitect is geselcteerd. Hanratharchitect B.V. uit Rotterdam gaat aan de slag met het interieur. Maar deze partijen werken natuurlijk niet alleen. Waar mogelijk, betrekken we lokale ondernemers bij de realisatie van het nieuwe multifunctionele gebouw. Qua inrichting geeft ook de werkgroep Inrichting samen met de architect vorm aan het multifunctionele gedachtengoed van het gebouw. Zo kan straks iedereen zowel goed ‘samenwonen’ als samenwerken in de nieuwe multifunctionele accommodatie. 

Start en oplevering

De start van de bouw is voorzien voor september 2021. Volgens planning staat de oplevering van het nieuwe gemeenschapshuis op de kalender van het vierde kwartaal in 2022.

Meer lezen:

Klik door naar de projectpagina of lees de hele nieuwsbrief