Alzheimer Café Peelland pakt draad weer op

Geplaatst op maandag 12 juli 2021

Met de versoepelingen van afgelopen weken kan ook Alzheimer Café Peelland weer vooruitkijken. Besloten is om op dinsdag 7 september 2021 weer te starten met de reguliere bijeenkomsten op de eerste dinsdag van de maand om 19.30 uur in dienstencentrum De Beiaard, Pastoor de Kleijnhof 21 in Asten.

Datum en tijd bijeenkomst 

In coronatijd bleven de activiteiten beperkt tot twee “Kleine Alzheimer Cafés” in november en december 2020 met een zeer beperkt aantal bezoekers. Dat bleken waardevolle bijeenkomsten en de bezoekers gaven aan, graag ook weer naar een volgend “Klein ACP” te komen. Dat is reden genoeg om ook in de vakantieperiode een bijeenkomst te plannen. Die is op dinsdag 13 juli, van 19.30 – 20.30 uur in De Beiaard. 

Programma en voorwaarden

De bezoekers van de vorige Kleine ACP’s zijn hiervoor telefonisch uitgenodigd. Aangezien er nu meer bezoekers toegelaten mogen worden, is er nog ruimte voor een aantal andere gasten, uiteraard binnen de anderhalve-meter-regel en mits vooraf aangemeld. Net als vorige keer zal het vooral over ervaringen in coronatijd gaan. 
Het gesprek wordt door de gespreksleider op gang gebracht met vragen als: 
Wat heb je gemist in deze tijd? Wat vond je heel fijn? Waar heb je toch nog om gelachen? 

Aanmelden

Wie belangstelling heeft kan zich melden bij alzheimercafepeelland@gmail.com of telefonisch bij P. Schippers, tel. (0493) 692 695 of (06) 27338017.