Informatieavonden zonnepanelenproject De Groene Zone gaan online door

Geplaatst op vrijdag 5 juni 2020
Beeldmerk de groene zone

De komende tijd kunnen er helaas geen informatiebijeenkomsten plaatsvinden over het gemeentelijke zonnepanelenproject De Groene Zone. Om inwoners toch van informatie te voorzien, is de presentatie digitaal opgenomen. Tevens is het mogelijk om vragen te stellen tijdens online vragenuurtjes.

Digitale presentatie

U kunt de video bekijken op het YouTubekanaal van De Groene Zone of op de website www.degroenezone.nl/#vragenuurtjes. Hier wordt o.a. uitgelegd hoe zonnepanelen werken, wat de voordelen zijn van De Groene Zone en hoe het proces van aanmelding tot installatie eruit ziet.

Toch nog vragen?

Meldt u dan aan voor één van de online vragenuurtjes. Tijdens een videogesprek helpen de adviseurs van De Groene Zone je graag verder. Aanmelden kan op www.degroenezone.nl/#vragenuurtjes. Of neem telefonisch contact op via 085 782 00 59.

Over De Groene Zone

De Groene Zone is een initiatief van 12 gemeenten in de regio Zuidoost Brabant. Een van de voordelen van deze regeling is dat je zelf geen geld beschikbaar hoeft te hebben. Je leent het geld namelijk tegen een lage rente van 1,35%. Het contract ga je aan met de gemeente. En omdat je maandelijkse opbrengst hoger is dan de aflossing van de lening, begin je direct met geld besparen. Aanmelden kan via www.degroenezone.nl.