1000e zonnepaneelinstallatie met steun van de gemeente

Geplaatst op dinsdag 30 april 2019
Afbeelding van familie Antonissen

Familie Antonissen, woonachtig in Eindhoven, kreeg vorige week de 1000ste zonnepaneelinstallatie van De Groene Zone op het dak geplaatst. Zij werden daarvoor in het zonnetje gezet door Jan van der Meer, wethouder voor duurzaamheid in Eindhoven: “Geweldig dat er zoveel enthousiaste woningeigenaren zijn die gebruikmaken van dit initiatief van De Groene Zone, namelijk zonnepanelen voor iedereen. Dus ook als je geen geld hebt om zelf te investeren kun je duurzaam zijn.”

De Groene Zone

Met panelen van De Groene Zone leen je als wooneigenaar geld tegen een aantrekkelijke rente om zonnepanelen te leggen. Al vanaf de 1e maand heb je financieel voordeel: de aflossing van de lening is namelijk lager dan je huidige elektriciteitsrekening. Twaalf gemeenten in de regio, waaronder Asten, namen het initiatief voor deze aantrekkelijke regeling.

Duurzamere regio

De familie Antonissen wil graag een steentje bijdragen om de regio duurzamer te maken: "Dit project van De Groene Zone is een mooi begin. Onze volgende stappen zijn elektrisch koken en op den duur ook de ketel eruit. We zijn dan aardgasvrij."

Interesse?

Op www.degroenezone.nl vind je meer informatie.