Mantel-uit-dag: 19 februari

Geplaatst op dinsdag 8 januari 2019
Afbeelding van spelkaarten en dobbelstenen, Bron: Pixabay

Op dinsdag 19 februari aanstaande vindt er weer een Mantel-uit-dag plaats. Dit keer in de vorm van een gezellige spelletjesmiddag. Alle mantelzorgers uit Asten en Someren zijn van harte welkom!

Er is gelegenheid om samen een spel te spelen. Liever kaarten? Geen probleem. Of liever gewoon gezellig buurten? Ook dat kan! Je bent van harte welkom tussen 13.15 en 16.00 uur aan de Kerkstraat 10 in Asten. Breng gerust zelf een leuk gezelschapsspel mee. Wij zorgen voor koffie en thee met iets lekkers. De eigen bijdrage is € 1,50.

Aanmelden

Aanmelden kan voor 16 februari bij: Onis Steunpunt mantelzorg: Hanny Nijssen via e-mail:  nijssen_h@hotmail.com of tel. (0493) 694 221 of Truus van Otterdijk  via e-mail:  t.vanotterdijk@oniswelzijn.nl of e-mail: (0493) 441246.
Bent u geen mantelzorger maar kent u een mantelzorger?
Bied haar/hem dan uw hulp aan, zodat men deel kan nemen aan deze middag.

Mantel-uit-dagen

De mantel-uit-dagen vinden meerdere keren per jaar plaats en zijn voor mantelzorgers uit Asten en Someren en staan in het teken van ontmoeting en ontspanning.
Het aanbod is heel divers: een bezoek aan een bedrijf of museum, samen een film bekijken, een creatieve middag of een wandelmiddag.