Regel het voortaan snel via mijnblink.nl

Geplaatst op maandag 8 juli 2019
Afbeelding van een afvalbak, bron: Pixabay

Blink verzorgt voor acht gemeenten de afvalinzameling en het onderhoud van de openbare ruimte, waaronder de reiniging van uw omgeving en onkruidbestrijding. Daarnaast breidt Blink de online dienstverlening aan de inwoners van haar gemeenten meer en meer uit. Informatie over afval is voortaan snel en eenvoudig toegankelijk via uw smartphone, tablet of computer via mijnblink.nl.

Afvalbalie

Via www.mijnblink.nl hebben alle inwoners van de gemeenten Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Heeze-Leende, Laarbeek, Nuenen en Someren door het invullen van de postcode en huisnummer toegang tot de Blink Afvalbalie. In de Afvalbalie regelt u online via uw computer, tablet of smartphone al uw zaken rondom afval, zoals:
• Aanvragen, omruilen of vervangen van containers
• Aanvragen van een milieupas
• Afspraak maken voor het laten ledigen van uw gft-container (alleen voor inwoners in het buitengebied)
• Melden van problemen en/of klachten

Snel en eenvoudig

Met de Afvalbalie regelt u alles rondom afval snel en eenvoudig. Zo geeft u zelf de gewenste datum van een afspraak aan en als u voor een dienst moet betalen, rekent u meteen af (via IDEAL).

Afvalkalender en Afvalwegwijzer

Naast de Afvalbalie waar u zelf uw zaken kunt regelen, treft u op mijnblink.nl ook een Afvalkalender en Afvalwegwijzer aan. In de afvalkalender kunt u zien wanneer welk afval op uw adres wordt opgehaald. Alle afvalstromen (restafval, gft-afval, pmd, textiel en oud papier) die bij u worden ingezameld, zijn in deze kalender opgenomen. Twijfelt u weleens over waar uw afval thuishoort, dan kunt u dit gemakkelijk opzoeken in de Afvalwegwijzer.

Afvalapp

De afvalkalender en afvalwegwijzer zijn ook via een app beschikbaar. Deze app kunt u downloaden voor Android (via Google Play) en Apple (via de App Store). Zo kunt u uw persoonlijke afvalkalender inzien via uw mobiele telefoon. Ook kunt u in de app aangeven dat u een melding wilt ontvangen zodat u uw afval op tijd aan de weg kunt zetten. U kunt hierbij kiezen voor een melding op de dag zelf of een dag voorafgaand aan de ophaaldag.

Denk mee!

Vragen, opmerkingen of ideeën voor www.mijnblink.nl zijn altijd welkom! Dus aarzel niet en denk met ons mee! Neem gerust contact op met de klantenservice van Blink via 0800 - 0492 of klantenservice@mijnblink.nl.