Start acquisitie gemeentegids

Geplaatst op dinsdag 16 april 2019
Afbeelding van een stapelboeken, bron: Pixabay

Deze week start de acquisitie voor de (papieren) Gemeentegids 2019-2020. De acquisitie wordt gedaan door de firma Akse Media in persoon van Robin Meilink.
Deze man is in het bezit van een aanbevelingsbrief van de gemeente en kan zich legitimeren.

Enige officiële gids

Deze gemeentegids is de enige officiële gids, die met medewerking van de gemeente, wordt uitgegeven. Medio september 2019 wordt de gids bij alle inwoners gratis huis-aan-huis bezorgd. Daarnaast stellen zij een aangepaste hoeveelheid exemplaren ter beschikking aan de gemeente. Deze zijn bestemd voor nieuwe inwoners, belangstellenden en voor promotie- en representatiedoeleinden.

Adverteren

Mocht u interesse hebben in het plaatsen van een advertentie, dan kunt u contact opnemen met de heer Meilink via onderstaande gegevens van de redactie van Akse Media.  

Wijzigingen redactionele pagina’s

Hebt u op- of aanmerkingen over uw al dan niet betaalde vermelding in het redactionele gedeelte dan kunt u op de volgende wijze reageren: per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. gemeentegids Asten), telefonisch via de redactie: tel. (0223) 673010 of schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentegids Asten) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.
Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunt u aan de redactie doorgeven tot 31 mei 2019.