Gedeelte Heesakkerweg afgesloten

Maandag 22 april 2024 wordt begonnen met werkzaamheden in de Wolfsberg. Hierdoor wordt een gedeelte van de Heesakkerweg afgesloten.

Maandag 22 april 2024 wordt begonnen met werkzaamheden in de Wolfsberg. In het deel vanaf de Heesakkerweg tot aan de Schutter vervangen we het riool. Daarnaast wordt ook de asfaltverharding vervangen in het gedeelte van de Wolfsberg vanaf de rotonde Heesakkerweg tot aan de Albert van Cuijckstraat, inclusief het asfalt van de rotondes Wolfsberg/Heesakkerweg en Wolfsberg/Hemelberg. 

Aanbrengen putten en rioolbuizen

Als eerste worden er in de berm van de Heesakkerweg nabij de rotonde met de Wolfsberg enkele grote putten en rioolbuizen aangebracht. Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren, is het noodzakelijk om een gedeelte van de Heesakkerweg in 1 richting af te sluiten. Dat wil zeggen dat u, komende vanaf de N279 niet via de Heesakkerweg richting Asten en Someren kunt rijden. Het verkeer wordt omgeleid. De route komende vanaf Someren/Asten richting de N279 blijft in deze fase van het werk wel toegankelijk. Naar verwachting duurt deze afsluiting 3 tot 4 weken.

De asfalteringswerkzaamheden op de Wolfsberg en de rotondes vinden in een latere fase plaats.