Alzheimer Café Peelland 

Op 7 mei 2024 vindt er weer een ACP plaats in ’t Kwartier in Asten. U bent om 19.30 uur van harte welkom voor het onderwerp: Het verpleeghuis.

Gespreksleider Theo Lankhorst gaat in gesprek met Marit. Haar vader Hans woonde tot afgelopen maand in een verpleeghuis. 

Persoonlijke ervaring

Wordt de zorg voor iemand met dementie thuis te zwaar? Of is het niet meer veilig? Dan kan een verpleeghuis de oplossing zijn. Hoe bereidt u zich voor? Hoe gaat u zoeken? Welke woonvormen zijn er? En wat doet het met u om uw vader of partner in een verpleeghuis te zien leven? Marit heeft dit traject met haar vader doorlopen en wil haar persoonlijke ervaringen graag met u delen. Uiteraard krijgt u weer de gelegenheid tot vragen stellen over deze materie. 

Alzheimer café Peelland

Het ACP is bedoeld voor mensen met dementie, hun naasten (mantelzorgers) en belangstellenden uit Asten, Deurne en Someren en omgeving. De bijeenkomst begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en duurt tot 21.00 uur en vindt plaats in ’t Kwartier, Kerkstraat 10 in Asten. De toegang en het eerste kopje koffie zijn gratis.