Nieuw! Huisbezoek door energiecoach

Wilt u weten wat de mogelijkheden in uw huis zijn op het gebied van verduurzaming of energiebesparing? Voortaan kunt u ook een huisbezoek inplannen bij de energiecoaches van EnergieHuis Slim wonen. Tijdens een huisbezoek kan nog beter gekeken worden naar uw persoonlijke situatie en budget. U krijgt uitvoerig informatie en antwoorden op uw specifieke vragen. 

Hoe vraag ik een huisbezoek aan?

Via deze link kunt uw huisbezoek aan vragen. Voor het huisbezoek vraagt men een kleine vergoeding van €10,- Deze betaalt u via de website.

EHSW services

De gemeente Asten werkt nauw samen met EnergieHuis Slim Wonen (EHSW). Bij EHSW kunt u terecht voor vragen of voorlichting over verduurzaming en energiebesparing. Uiteenlopend van kierdichting, ventilatie, isolatie, zonnepanelen en warmtepompen. Ook bieden ze diverse diensten zoals de woningscan met warmtebeeldcamera. 

Gratis inloopspreekuur

Iedere 1e en 3e week van de maand is er een gratis inloopspreekuur in de bibliotheek van Asten. Daarnaast kunt u terecht bij de ‘showroom’ in Helmond. Via de website van het EnergieHuis kunt u zien waar thema-avonden worden georganiseerd. Sinds 1 mei 2023 is de nieuwe service ‘huisbezoek’ toegevoegd.